PALVELUT
Toimintaloman vapaa-ajan-alue tarjoaa puitteet tilaisuuksien järjestäjille, majoituksen/aktiviteetit lomanviettäjille ja rakentamisvalmiit tontit ympärivuotisen vapaa-ajan kohteen haluaville.

Tilaisuuksien järjestämisen yhteydessä voi nauttia erilaisista saunoista kokousten, koulutuksen, palaverien, tyky-päivien, synttäreiden, varpajaisten, polttarien, kaveritapaamisten yhteydessä. Olevaan ohjelmaan voi liittää ulkoilua, hiihtämistä, patikointia, pallopelejä, sauvakävelyä ym. toimintaa ja mukavat rentoutumiset savusaunassa, Kotasaunassa, Luppokodassa, lämpöammeessa, päärakennuksessa ja muussa lammen rantaan tehdyissä ”lampikylpylän” puitteissa.

Majoitus on mahdollista päärakennuksessa, Hirsimökissä, Aurinkorannantie 15 loma-asunnossa, joissa kaikissa on normaalit vuodevaate, sauna, suihku, wc, takka, keittiö ym. varusteet sekä yöpymiset eksoottisimmissa Myllytupa, Varaustupa, Lintutupa, Haaparakennus tai Luppokota kohteissa.

Lomarakentamisen kohteeksi on jo kolmekymmentä perhettä valinnut Toimintaloman vapaa-ajanalueen. Hoidettu 28 km latuverkosto, puhdas uima- ja käyttövesi, Harjureitti toimivana ulkoilureitistönä, rakentamisvalmiit tontit ovat olleet perustekijöitä lomarakentamiskohteen valinnassa.

Ajomatkan pituudella on iso merkitys loma-asunnon käyntikerroille ja talviajan aktiviteettien olemisella saavutetaan mökille hyvä käyttöaste. Osalla mökin omistajia on tapana silloin, kun ei itse ole käyttämässä mökkiä vuokrata sitä sukulaisilleen tai muille lomaviikon tarvitsijoille.

Valitessa ”Pikku-Lapin” vapaa-ajan vieton kohteeksi, lyhyestä ajomatkasta ja hyvistä kulkuyhteyksistä johtuen olet nopeasti täällä. Voit käyttää lomailuun senkin matka-ajan, joka kuluu pitkiin matkoihin mm. ison lapin reissussa pari lomapäivää kuluu matkaamiseen.

Puhtaat uimavedet ja lapsiystävälliset rannat tarjoaa myös lapsiperheille hyvän lomailukohteen.

Säkylän Pyhäjärvi on kuuluisa kalaisuudestaan ja 10 min ajomatkan päässä oleva Alastaron Golfkenttä sekä Moottorirata tarjoaa vaihtoehtoja vapaa-ajan käytölle.

Ajankohtaista

Majoituksista 
kannattaa nyt varata mökki juhannusviettoon tai kesälomaviikoksi. Kesäretkeilijöille luonnonläheisiä yöpymismahdollisuuksia.

Saunat/kylvyt
kohdasta on nyt hyvä aika valita ”lampikylpylästä” työ- tai harrastustilaisuuteen ilta savusauna/lämpöamme/Kotasauna yhdessäololle ennen kesälomille lähtöä.

Tonttikaupoille 
kevät on hyvä ajankohta tai tulla katsomaan valmista myyntiin tullutta loma-asuntoa.


TOIMINTALOMA,
Toimintalomantie 2, 32560 VIRTTAA,
puhelin: 0400-595 898,
sähköposti: esa.lahteenmaki@toimintaloma.fi