KOKOUKSET/JUHLAT

Toimintaloman Päärakennus on toimiva paikka järjestää tilaisuuksia ja niiden yhteydessä voi nauttia erilaisista saunoista kokousten, koulutusten, palaverien, tyky-päivien, synttäreiden, varpajaisten, polttarien, kaveritapaamisten yhteydessä. Ohjelmaan voi liittää ulkoilua, hiihtämistä, patikointia, sauvakävelyä vain mielikuvitus rajana ja täällä voit päästää sen valloilleen……………

Voi viettää mukavat hetket lammen rannassa olevan päärakennuksen, hirsisten oleskelukatosten, lämpöammeen, savusaunan, Kotasaunan, Luppokodan yhteydessä olevissa tiloissa. Päärakennus on lammen rannassa ja saunojen keskiössä. 

Päärakennuksen vieressä oleva puhdasvetisen lammen reunaman ”lampikylpylä” tarjoaa monenlaiset virikkeet yrityksille, seuroille, yhteisöille, yksityisille henkilöille tilaisuuksien järjestämiseen ja rakennuksessa on myös yöpymismahdollisuus.

Toisenlaiset kokoustilat tai juhlapaikan tarjoaa Myllylähteen partaalla oleva Myllytupa tai Luppokota, jos tilaisuus on sellainen että se voidaan viettää siinä tulien ääressä.

Ajankohtaista

Majoituksista 
kannattaa nyt varata mökki juhannusviettoon tai kesälomaviikoksi. Kesäretkeilijöille luonnonläheisiä yöpymismahdollisuuksia.

Saunat/kylvyt
kohdasta on nyt hyvä aika valita ”lampikylpylästä” työ- tai harrastustilaisuuteen ilta savusauna/lämpöamme/Kotasauna yhdessäololle ennen kesälomille lähtöä.

Tonttikaupoille 
kevät on hyvä ajankohta tai tulla katsomaan valmista myyntiin tullutta loma-asuntoa.


TOIMINTALOMA,
Toimintalomantie 2, 32560 VIRTTAA,
puhelin: 0400-595 898,
sähköposti: esa.lahteenmaki@toimintaloma.fi