Päärakennuksessa

Toimintaloman Päärakennus on toimiva paikka järjestää tilaisuuksia ja niiden yhteydessävoi nauttia erilaisista saunoista kokousten, koulutusten, palaverien, tyky-päivien, synttäreiden, varpajaisten, polttarien, kaveritapaamisten yhteydessä. Ohjelmaan voi liittää ulkoilua, hiihtämistä, patikointia, sauvakävelyä vain mielikuvitus rajana ja täällä voit päästää sen valloilleen……………

Voi viettää mukavat hetket lammen rannassa olevan päärakennuksen, hirsisten oleskelukatosten, lämpöammeen, savusaunan, Kotasaunan, Luppokodan yhteydessä olevissa tiloissa. Päärakennus on lammen rannassa ja saunojen keskiössä.

Päärakennuksen vieressä oleva puhdasvetisen lammen reunaman ”lampikylpylä” tarjoaa monenlaiset virikkeet yrityksille, seuroille, yhteisöille, yksityisille henkilöille tilaisuuksien järjestämiseen ja rakennuksessa on myös yöpymismahdollisuus.

Toisenlaiset kokoustilat tai juhlapaikan tarjoaa Myllylähteen partaalla oleva Myllytupa tai Luppokota, jos tilaisuus on sellainen että se voidaan viettää siinä tulien ääressä.

Päärakennuksen
tuvan pöydän ääreen sopii noin 15 hlöä ja alakerran muuhun oleskelutilaan saman verran sekä lasiverannalle runsaat 20 hlöä. Näissä tiloissa voi pitää kokouksia, kaveritapaamisia, synttäreitä, polttareita ym. tilaisuuksia. Kahvi- ja ruokatarjoilut voidaan toivomuksen mukaan kattaa tupaan tai lasiverannalla sekä keittoruokailut myös Luppokodan tulille.

Kesällä, kun ulkoilma on lämmintä, voidaan ruokailu kattaa myös Kotasaunan - Luppokodan välissä olevaan katettuun osaan. Asiakkaan toivomuksesta ruuat voidaan tuoda myös paikallisista pitopalveluista.

 

Jos ohjelmaanne sisältyy ulkoilua tai hiihtoa Harjureitillä, niin tilauksesta keittelen Teille nokipannukahvit ym. reitin varressa olevilla laavuilla, Turvekammilla tai Myllytuvalla.

Katso kuvia palveluista lammen rannalla
Ajankohtaista

Majoituksista 
kannattaa nyt varata mökki juhannusviettoon tai kesälomaviikoksi. Kesäretkeilijöille luonnonläheisiä yöpymismahdollisuuksia.

Saunat/kylvyt
kohdasta on nyt hyvä aika valita ”lampikylpylästä” työ- tai harrastustilaisuuteen ilta savusauna/lämpöamme/Kotasauna yhdessäololle ennen kesälomille lähtöä.

Tonttikaupoille 
kevät on hyvä ajankohta tai tulla katsomaan valmista myyntiin tullutta loma-asuntoa.


TOIMINTALOMA,
Toimintalomantie 2, 32560 VIRTTAA,
puhelin: 0400-595 898,
sähköposti: esa.lahteenmaki@toimintaloma.fi