MYYTĂ„VĂ„ LOMA-ASUNTO


Kaavatie osoitteessa, Aurinkorannantie 15, olevan tontin koko on noin 2300 m2 ja sillä on 1997 valmistunut asunto, autotalli ja lämmin varastorakennus sekä viime kesänä aloitettu puutarhamaja/grillausrakennus.

Tein rakennukseen pintaremontin ja maalasin rakennukset ulkoa sekä kävin sisäpinnat huolella lävitse. Lattiat on hiottu ja lakattu, keittiökaapiston ovet uusittu ja saunan kiuas uusittu, katto- ja seinäpinnat maalattu ja tapetoitu. Mielestäni talo on nyt, niin ulkoa ja sisäpinnoiltaan kuin uusi.

Asunnon alakerran rakennusala on 52 m2 ja siinä on sauna, suihku/wc-tila, eteinen, oleskelutila, hyvin varusteltu keittiö mm. astianpesukone, sähköliesi ja –uuni, jenkkijääkaappi, mikroaaltouuni ja makuuhuone, jonka yhteydessä vaatekomero.


Yläkerta on noin 30 m2 ja pohjapiirroksen mukaisesti ikkunat kahteen suuntaan.


 
 
Oleskelutilassa on takka ja lämmityksenä ilmalämpöpumpun lisäksi sähköpatterit ja pesuhuoneessa/wc lattialämmitys.


Pihassa autotallirakennus kooltaan 8 x 4,5 m ja rakennuksen toisessa päässä on 10 m2 suuruinen lämpöeristetty varastohuone.

Tontin vieressä on puhdasvetinen uimalampi, joka rannoiltaan sopii hyvin lastenkin uimapaikaksi.
Tähän kortteli 10 tontille 2 on haettu ja Oripään kunnasta myönnetty 23.06.2010 vakituisen asumisen rakennuslupa. Eli siihen voi muuttaa vakituisesti asumaan nyt tai joskus myöhemmin.

Kohteessa on maakaapeloituna Köyliön - Säkylän Sähkön toimittama sähköliittymä, kiinteä puhelinkaapelointi, käyttöveden taloliittymä, naapurikiinteistöjen kanssa yhteiskäytössä oleva harmaan jäteveden imeytys/suodatus kenttä ja kiinteistön omille wc-vesille tyhjennettävä umpisäiliö.

Tontti on, niin suuri ja valoisa, että siinä voi pitää puutarhaa ja maalajina muheva multa, joka mahdollistaa toimivan hyväkasvuisen kasvimaan perustamisen.

Tontti sijaitsee Toimintaloman kaava-alueella ja kaavan rakentamisen tehokkuusluvun e=0,20 mukaisesti tontilla on mahdollisuus runsaaseen lisärakentamiseen.

Kiinteistö myydään rasituksista vapaana niin, että kauppaan sisältyy olevat sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät.

Täällä on olosuhteet liikkumiselle ja luonto lähellä.

Katso video Luppokodasta ja tulipaikkakatoksesta

Ajankohtaista

Majoituksista 
kannattaa nyt varata mökki juhannusviettoon tai kesälomaviikoksi. Kesäretkeilijöille luonnonläheisiä yöpymismahdollisuuksia.

Saunat/kylvyt
kohdasta on nyt hyvä aika valita ”lampikylpylästä” työ- tai harrastustilaisuuteen ilta savusauna/lämpöamme/Kotasauna yhdessäololle ennen kesälomille lähtöä.

Tonttikaupoille 
kevät on hyvä ajankohta tai tulla katsomaan valmista myyntiin tullutta loma-asuntoa.


TOIMINTALOMA,
Toimintalomantie 2, 32560 VIRTTAA,
puhelin: 0400-595 898,
sähköposti: esa.lahteenmaki@toimintaloma.fi