Päärakennus


Päärakennuksessa on 13 vuodepaikkaa, joista yläkerrassa on 9 vuodepaikkaa ja alakerrassa kaksi vuodesohvaa sekä erillinen makuuhuone kahdelle. Alakerrassa on hyvin varustettu iso tupakeittiö, oleskelutila, wc- ja suihkutila, puulämmitteinen sauna ja pesu/suihku huone.

Lasiveranta lämpiää kylmälläkin säällä oleskelulämpötilaan säteilylämmittimillä. Ulkoterassilta on suoraan portaat puhdasvetiseen lampeen ja katettu kulku Kotasaunalle/Luppokodalle sekä polku lammen toisella puolella oleville savusaunalle/ lämpöammeelle.

Varustus
Astianpesukone, sähköliesi ja –uuni, kaksi isoa jääkaappia, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, TV, vuodevaatteet, pölyimuri, astiat, varaava takka, pyykinpesukone, lasiverannalla jääkaappi ja iso kaasugrilli.
Ajankohtaista

Majoituksista 
kannattaa nyt varata mökki juhannusviettoon tai kesälomaviikoksi. Kesäretkeilijöille luonnonläheisiä yöpymismahdollisuuksia.

Saunat/kylvyt
kohdasta on nyt hyvä aika valita ”lampikylpylästä” työ- tai harrastustilaisuuteen ilta savusauna/lämpöamme/Kotasauna yhdessäololle ennen kesälomille lähtöä.

Tonttikaupoille 
kevät on hyvä ajankohta tai tulla katsomaan valmista myyntiin tullutta loma-asuntoa.


TOIMINTALOMA,
Toimintalomantie 2, 32560 VIRTTAA,
puhelin: 0400-595 898,
sähköposti: esa.lahteenmaki@toimintaloma.fi