Soita 0400 595898
Toimintaloma Youtubessa

Toimintaloma Säkylänharjun kupeessa

Nauti lämpimistä löylyistä Myllylähteen luonnonalueella

Toimintaloman Metsäsauna sijaitsee 1,5 km päässä Toimintalomasta Myllylähteen luontoalueella samassa rakennuksessa Varaustuvan kanssa.

Toimintaloman Varaustupa on tehty omatoimisen käyttäjän tarpeisiin ja se on idyllinen, luonnonmukainen yöpymisen ja lyhytaikaisen asumisen suojaisa kohde Myllylähteen alueella. Varaustuvan ympärillä on Myllylähteen linturikas lehtometsäalue. Varaustuvalta on matkaa Myllylähteelle 100 m.

 

Varaustupaan mahtuu yöpymään 4 – 6 henkilöä sekä samassa rakennuksessa olevan saunan pukuhuoneeseen mahtuu muutama lisähenkilö. Yöpyminen onnistuu parhaiten makuupusseissa.

Varaustuvan varustus

Varaustuvan varustuksena on sähkövalo, pistorasia, sähkötoiminen jääkaappi ja lämmityskamiina. Varaustupaa lämmitetään kamiinalla ja ruuanlaitto onnistuu kamiinan päällä olevalla keittolevyllä tai vaihtoehtoisesti noin 40 m päässä olevan Turvekammin tulilla. Käyttöveden saa Varaustuvan rakennuksen toisessa päässä olevan Metsäsaunan puolelta ja raikkaan kahviveden 50 m päässä olevasta lirikaivosta.

 

Tulen (26.3.2019) irtipääsyn johdosta Metsäsauna ei ole käytettävissä. Tarvittavien valmistelujen jälkeen omatoiminen saunomismahdollisuus pyritään tarjoamaan toukokuun alusta lukien telttasauna-ratkaisulla, josta mahdollisuudesta saadaan lisätietoa huhtikuun kuluessa.

 

Ota yhteyttä

Copyright EL Toimintaloma-Systems Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Näillä kotisivuilla olevien YouTube Toimintaloma -2018 videoiden tekemiseen ja sivujen päivitykseen on saatu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoitusta.