Soita 0400 595898
Toimintaloma Youtubessa

Toimintaloman vapaa-ajan alue
Säkylänharjun kupeessa

Toimintalomasta Sivuharjun ja lähdeluonnon 4 km reitille

Toimintaloman ja Myllylähteen luontoalueen välialueelle sijoittuvalla harjun reuna-alueella kulkiessa voi seurata metsän- ja kasvillisuuden monipuolisuutta ja verrattuna sitä korkeammalla harjulla olevaan kuivaan kangasmetsään.

Myllylähteellä Myllytuvan takana, lähdepuron alussa olevassa mittauskohteessa voi itse todeta, onko lähteen ylivirtaama juuri nyt yli 2,5 milj. litraa / vrk vai jääkö se vähän sen alle. Myllytuvan edustalla olevan pienen paikoitusalueen vieressä on ympärivuotisesti toimiva lirikaivo ja opastaulu, joka kertoo mihin perustuu maan alta putkea myöden maan pinnan yläpuolelle nouseva vesi.

 

Sivuharjun kierroksesta on SAMK oppilastyönä tehnyt vaellusreitti esitteen. Helpoimmin reitille pääsee Säkylä-Loimaa tien varrelta. Lähtöpaikka on Toimintalomaa vastapäätä maantien varressa oleva Kantolaavu. Lähtöpaikalla (Säkyläntie 717, Oripää) on Harjureitin opastaulut, joissa on tietoa kuljettavasta reitistä.

 

> Sivuharjun ja lähdeluonnon reitti, 4 km

 

Toimintalomasta voit tilata ryhmällesi lähtökahvit Kantolaavulle, Luppokodalle tai retken puoliväliin Myllytupaan sisälle tai tuvan verannalle. Hieno huipennus kierrokselle on saunominen savusaunassa, kotasaunassa, rentoutuminen lämpöammeessa – Päärakennuksessa ja uiden lammen puhtaassa vedessä.

 

> Video Päärakennus

 

Ota yhteyttä

Copyright EL Toimintaloma-Systems Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Näillä kotisivuilla olevien YouTube Toimintaloma -2018 videoiden tekemiseen ja sivujen päivitykseen on saatu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoitusta.

Evästeet