Soita 0400 595898
Toimintaloma Youtubessa

Toimintaloman vapaa-ajan alue
Säkylänharjun kupeessa

Toimintalomasta viiden laavun kierrokselle

Viiden laavun kierros sopii myös pienemmille lapsille, kun laavujen välimatkat ovat alle 3 km. Laavuilla on polttopuita ja puuceet, joten matkaan ei tarvita kuin tulitikut ja grillaustarpeet.

Lähtiessäsi Toimintalomasta kierrokselle voit heti reitinvarrella olevista reittitauluista tarkemman suunnitelman, missä järjestyksessä laavukierroksen teet. Hyvänä suunnitteluapuna voit käyttää ”Harjureitti- reittikartta” -linkistä avautuvaa reittikarttaa. Siitä näet laavujen väliset välimatkat ja reitin kulun. Sinulla on valittavana useita eri mahdollisuuksia yhdistää reittikierroksia toisiinsa. Kantolaavu – Näköalalaavu - Klemelaavu – Rajalaavu – Juvankoskilaavu käyntien yhteydessä voit myös pistäytyä Myllylähteen luontoalueen Turvekammilla.

 

Omaan matkapuhelimeen ladatusta Maastokartat sovelluksesta on myös helppo seurata etenemistä reitillä ja poikettaessa merkityltä reitiltä maastoon esim. marjastukseen yms. se helpottaa palaamista reitille.

 

> Harjureitti - reittikartta

> Video Päärakennus

 

Voit tilata ryhmällesi vaikka nokipannukahvit tai muuta tarjoilua reitistön laavuille tai Myllylähteen Myllytuvalle. Hieno huipennus päivälle on saunominen savusaunassa tai kotasaunassa, rentoutuminen lämpöammeessa ja uinti lammen puhtaassa vedessä.

 

Ota yhteyttä

Copyright EL Toimintaloma-Systems Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Näillä kotisivuilla olevien YouTube Toimintaloma -2018 videoiden tekemiseen ja sivujen päivitykseen on saatu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoitusta.

Evästeet