Soita 0400 595898
Toimintaloma Youtubessa

Toimintaloman vapaa-ajan alue
Säkylänharjun kupeessa

Toimintaloman Haaparakennus

Haaparakennuksen yläkerrassa on 6 x 8 m suuruinen persoonallinen vaaleasta haapalaudasta tehty iso huone. Huoneessa on vuodepaikat neljälle henkilölle sekä lisäpatjat muutamalle lisähenkilölle. Huoneessa on sähkölämmitys, sähköhella ja- uuni, jääkaappi, puulämmitteinen kamiina, normaali keittiökaapisto ja painevesi. Talvella ei painevettä yläkerrassa.

Haaparakennuksen alakerrassa on lasitetun verannan yhteydessä poreallas, hyvin varusteltu kesäkeittiö, haapasauna- ja pukuhuone, kaasugrilli ja ekologinen puucee. Pihalla sijaitsee uimalaituri puhdasvetiseen uimalampeen jossa on talvella avanto.

 

Alakerran sauna, poreallas ym. tilat ovat jo käyttövalmiina, mutta yläkerta valmistuu lopullisesti vasta toukokuussa.

 

> Esa rakensi haapatalon Toimintalomaan

  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi

Voit yhdistää Haaparakennuksen käyttöön ja juhlistaa jotain iltaa savusaunan, lämpöammeen, Kotasaunan ja/tai Luppokodan käytöllä. Savusaunan yhteydessä olevassa isossa lämpöammeessa on tilaa noin 16 – 18 henkilölle.

 

> Katso lisää kuvia Haaparakennuksesta 

> Video Päärakennus

> Video Luppokota - Kotasauna tulipaikkakatos

> Video Myllytupa

Haaparakennuksesta Harjureitille 300 m ja Näköalalaavulle 3 km

Harjureitin 28 kilometrin ulkoilu- ja retkeilyreitti kulkee loma-alueen kautta, samoin myös reitin 14 kilometrin pituinen iltavalaistu osuus. Harjureitti muodostuu useasta eripituisesta kierrosvaihtoehdoista. Talvella on käytössä 28 kilometrin pituinen koneellisesti hoidettu kaksoisladun ja luisteluhiihdon hiihtoreitistö. Reitistö on hyvin varusteltu ja sen lähimmäiselle taukopaikalle Kantolaavulle on matkaa 300 m. Katso Harjureitin esittely.

 

Ota yhteyttä.

Copyright EL Toimintaloma-Systems Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Näillä kotisivuilla olevien YouTube Toimintaloma -2018 videoiden tekemiseen ja sivujen päivitykseen on saatu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoitusta.

Evästeet