Soita 0400 595898
Toimintaloma Youtubessa

Toimintaloman vapaa-ajan alue
Säkylänharjun kupeessa

Majoittuminen Toimintaloman päärakennuksessa

Toimintaloma päärakennuksessa on 13 vuodepaikkaa, joista yläkerrassa on 9 vuodepaikkaa ja alakerrassa kaksi vuodesohvaa sekä erillinen makuuhuone kahdelle. Alakerrassa on hyvin varustettu iso tupakeittiö, oleskelutila, wc- ja suihkutila, puulämmitteinen sauna ja sen yhteydessä pesu- ja suihkuhuone.
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi

Päärakennuksen varustus

Päärakennuksen varustukseen kuuluu astianpesukone, sähköliesi ja- uuni, kaksi isoa jääkaappia, mikro, kahvinkeitin, TV, vuodevaatteet, pölyimuri, astiat, varaava takka, pyykinpesukone, lasiverannalla jääkaappi ja iso kaasugrilli.

 

Lasiveranta lämpiää myöhäissyksyyn säteilylämmittimillä. Ulkoterassilta on suoraan portaat puhdasvetiseen lampeen ja katettu kulku Kotasaunalle ja Luppokodalle sekä polku lammen toisella reunalla oleville savusaunalle ja isolle lämpöammeelle.

Harjureittikin kulkee Toimintaloman alueella

Harjureitin 28 km ulkoilu- ja retkeilyreitti kulkee Luppokodalta 50 m etäisyydellä 14 km pituisesti iltavalaistuna klo 22.00 asti. Reitti muodostuu useasta eripituisesta kierrosvaihtoehdoista. Talvella on käytössä 28 kilometrin pituinen koneellisesti hoidettu kaksoisladun ja luisteluhiihdon hiihtoreitistö. Reitistö on hyvin varusteltu ja sen lähimmäiselle laavulle on matkaa vain 150 m. Katso Harjureitin esittely.

 

Ota yhteyttä

Copyright EL Toimintaloma-Systems Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Näillä kotisivuilla olevien YouTube Toimintaloma -2018 videoiden tekemiseen ja sivujen päivitykseen on saatu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoitusta.

Evästeet