Soita 0400 595898
Toimintaloma Youtubessa

Toimintaloman vapaa-ajan alue
Säkylänharjun kupeessa

Toimintaloman talvilämmin Luppokota Harjureitin varrella

Luppokota on Toimintaloman päärakennuksen ja Kotasaunan lähellä oleva iso lämpöeristetty kymmenen metriä korkea kota,. Luppokodassa on keskellä tulipaikka ja reunoilla istuin- ja nukkumismahdollisuudet.

Luppokodan edessä olevassa katoksessa on käytössä tulipaikat, pöytiä, penkkejä ja erillinen puucee- ja puuhuonerakennus.

 

Tarvittava käyttövesi saadaan katoksen toisella laidalla olevasta Kotasaunasta ja Kotasauna on myös varattavissa sauna- ja peseytymiskäyttöön. Luppokodan vieressä sijaitsevaan puhdasvetiseen uimalampeen johtaa katettu käytävä. Talvella lammessa on avanto.

  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi

> Katso lisää kuvia Luppokodasta

> Katso video Luppokodasta ja Savusaunasta

 

Voit yhdistää Luppokodan vuokraukseen ja juhlistaa iltaa savusaunan, lämpöammeen ja/tai Kotasaunan käytöllä. Savusaunan yhteydessä olevassa isossa lämpöammeessa on tilaa noin 16 – 18 henkilölle. Pienemmällä ryhmällä on mahdollisuus Haapasaunan ja sen yhteydessä olevan poreammeen käyttöön.

Harjureitille 50 m, Kantolaavulle 100 m, Isosuon pitkospuille 1 km ja Näköalalaavulle 3 km

Harjureitin 28 kilometrin ulkoilu- ja retkeilyreitti kulkee loma-alueen kautta, samoin myös reitin 14 kilometrin pituinen iltavalaistu osuus. Harjureitti muodostuu useasta eripituisesta kierrosvaihtoehdoista. Talvella on käytössä 28 kilometrin pituinen koneellisesti hoidettu kaksoisladun ja luisteluhiihdon hiihtoreitistö. Reitistö on hyvin varusteltu ja sen lähimmäiselle laavulle on matkaa vain 100 m. Katso Harjureitin esittely.

 

Ota yhteyttä.

Copyright EL Toimintaloma-Systems Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Näillä kotisivuilla olevien YouTube Toimintaloma -2018 videoiden tekemiseen ja sivujen päivitykseen on saatu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoitusta.

Evästeet